Aktuális cikkeink

Tudnivalók

Karbantartás a budapesti gyógyfürdőkben

Karbantartási munkálatok miatt több budapesti gyógyfürdőben is lezárnak egyes egységeket a következő hetekben. Összeszedtük, amit tudni érdemes erről. 

2019. május 17.

A Dandár fürdő 2019. május 9-én új informatikai rendszerre áll át, ami a kezdeti időszakban meghosszabbíthatja a belépés és a jegyvásárlás időtartamát. A fürdő udvari területén energetika fejlesztések folynak. A munkálatok vendégektől elzárt területen zajlanak, de zajjal járhatnak. 

A Dagály fürdőben karbantartási munkálatok miatt 2019. május 20-22. között lezárják a 25 méteres úszómedencét. 

A Király fürdő 2019. május 24-én filmforgatás miatt 18 órakor zár. 

A Lukács fürdőben a termál osztályon lévő gőzkamrát felújítás miatt lezárták 2019. április 23-án. A felújítás ideje alatt a bérletes és teljes árú belépővel rendelkező vendégek részére a szaunavilág 6-21 óra között vehető igénybe. A kedvezményes belépőt vásárló vendégek továbbra is csak kiegészítőjegy vásárlása mellett használhatják a szaunavilágot. (Hétfői napokon a szaunavilág a felújítás ideje alatt is 14 órakor nyit.) Reggel 6 és 9 óra között lepedő bérlésére csak az előcsarnoki pénztárakban lesz lehetőség, a kölcsönzött lepedők a félemeleti, belső értékesítési ponton vehetők át.

A Paskál fürdőben 2019. május 6. és 2019. június 7. között a földszinti női mosdót és tusolót lezárják karbantartási munkálatok miatt. A lezárás ideje alatt a fürdő alternatív lehetőséget biztosít női vendégei számára.

A Rudas fürdőben a szaunavilágban található hőlégkamra és az élményzuhany karbantartási munkálatok miatt 2019. május 22-én zárva tart.

Legnépszerűbb gyógyfürdők