Akciók

Vásároljon kedvezményes szaunabérletet!

Ötven alkalmas szaunabérletet vásárolhat kedvezményes áron a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben. A bérlet ára most mindössze 25 ezer forint. 

2017. február 14.

Akciók

Február végén megint Szökjön ki egy fürdőbe!

Tapasztalja meg személyesen, hogy mennyivel kellemesebb, ha nem a hőmérő higanyszála szökik lefelé, hanem az árak! Február 28-án a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére akár 50%-os akciókkal is várják a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket a legtöbb hazai fürdőben.

2017. február 7.

Akciók

A hétfő senior nap a Hertelendi Termálfürdőben

Hertelenden az egész napos nyugdíjas fürdőbelépővel szaunázhat is hétfőnként. Ha ott lakik, vagyéppen arra jár, érdemes élni a lehetőséggel.

2017. január 23.

Akciók

Újra Nyugdíjas Kedd Sárváron

2017. január 3-tól közkívánatra újra minden kedd „NYUGDÍJAS KEDD” a sárvári Gyógy- és Wellness fürdőben. Ha érintett, használja ki a lehetőséget! 

2017. január 9.

Akciók

Éves Budapest-bérlettel fürdőbérletet is nyerhet

Ha valaki 2017. január 31-ig éves Budapest-bérletet vásárol, nemcsak megspórolja egy havibérlet költségét, hanem egy nyereményjátékban is részt vesz. Nyerhet kétszemélyes földközi-tengeri hajóutat, egy családi éves bérletet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, és egy ötven alkalmas, egy évig érvényes fürdőbérletet kabinhasználattal. 

2017. január 2.

Legnépszerűbb gyógyfürdők