Aktuális cikkeink

Főoldal

Szerzői jog és adatvédelem

2015. április 23.

A www.balneoportal.hu weboldal az Instantweb Kft. tulajdona és teljes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.

A honlapon található mindennemű tartalmat, számítógépes alkalmazásokat, eljárásokat hazai és nemzetközi szerzői jogok védik. Ezen tartalmak közlése, feldolgozása esetén a pontos adatforrás megjelenítése mellett a www.balneoportal.hu -t üzemeltető Instantweb Kft. előzetes írásbeli engedélye szükséges.

A www.balneoportal.hu weboldal tartalmát látogatóink letölthetik, képernyőjükön megjeleníthetik. Annak részeit kizárólag saját felhasználásra, személyes célra alkalmazhatják.

A www.balneoportal.hu bármely tartalmát az Instantweb Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül forgalomba hozni, feldolgozva értékesíteni, többszörözve terjeszteni, adatbázisban tárolni, technikai művelet segítségével bármely részét nyilvánosságra hozni, illetőleg akár változatlan formában újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a weboldal bármilyen részének felhasználásával anyagi, erkölcsi, illetve egyéb, anyagiakban nem mérhető profitot eredményezni.

Hivatkozások a www.balneoportal.hu - ra

A www.balneoportal.hu egyes oldalai abban az esetben láttathatók más honlap részeként, ha a hivatkozás során a kiválasztott www.balneoportal.hu oldalnak sem szerkezetében (beleértve a fejlécet, amely a nevet is tartalmazza), sem tartalmában nem történik semmiféle változtatás.

Felelősségvállalás

A www.balneoportal.hu-n szereplő linkek egy része más honlapokra vezet, melyeket más tulajdonosok üzemeltetnek. Azok tartalmáért, elérhetőségéért felelősséget nem vállalunk.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk aktuálisak, pontosak, frissek legyenek, de kizárják felelősségüket bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkezése esetén.

Hirdetés és szponzorálás

A www.balneoportal.hu tartalmazhat hirdetést, vagy szponzorok által elhelyezett egyéb tartalmakat. A hirdetők és a szponzorok felelősek az általuk megjelenített információ hitelességéért és jogi megfeleléséért.

A felhasználó elfogadja és tudomásul veszi, hogy amennyiben fotót, videót vagy egyéb tartalmat küld, az általa rendelkezésre bocsátott anyag egyúttal nyilvánosságra kerülhet, s azt a www.balneoportal.hu részben, vagy egészben közzéteheti, tartalmát felhasználhatja. Felhasználó (tartalmat beküldő) elfogadja, hogy a www.balneoportal.hu tulajdonosától, az Instantweb Kft.-től anyagi és egyéb hasznot nem vár el. A tartalom felhasználása miatt nem kezdeményez jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az Instantweb Kft.-t.

A szerzői jogokat sértő cselekmények az elkövető polgári, illetve büntetőjogi felelősségének megállapítását vonják maguk után.

Az írásbeli hozzájárulások kérését az info@instantweb.hu e-mail címre várjuk!

Legnépszerűbb gyógyfürdők