Év szállodája 2016

Hírek

A sárvári Spirit Hotel kapta az Év szállodája 2016 címet

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) által tavaly negyedszer kiírt pályázaton ötcsillagos kategóriában a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa lett az Év szállodája.

2017. március 13.

A fürdő mindennapos üzemelését nem befolyásolja a jelenlegi helyzet

Hírek

A makói Hagymatikum Gyógyfürdő biztonságos

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat egyeztetett a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő vezetésével, és konkrét javaslatot tett a munkahelyi kockázat értékelésének felülvizsgálatára. 

2017. március 7.

A kórház és a fürdő épületeit fűtik a gyógytó vizével

Hírek

Hasznosítják a hévízi gyógytó elfolyó vizét

Mintegy félmilliárd forintos beruházással a gyógytóból elfolyó meleg víz hasznosításával oldják meg Hévízen a kórház és a fürdő egyes épületeinek fűtését – tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t. 

2017. március 1.

Sportcsarnok, uszoda, fedett élményfürdő, wellnesslétesítmény épül Pécsett

Hírek

Uszoda és aquapark épül Pécsett

Csaknem húszmilliárd forintos állami forrásból Pécsett megvalósuló új multifunkcionális sportcsarnok, uszoda, illetve ahhoz kapcsolódó aquapark megépítéséről döntött a baranyai megyeszékhely önkormányzatának közgyűlése.

2017. február 22.

A magyarokat a wellness és a spa vonzza Hévízen

Hírek

Jó évet zárt Hévíz 2016-ban

Ötven országból közel 230 ezer vendég több mint 1.076.000 éjszakát töltött el 2016-ban Hévízen. A vendégéjszakák 39,8%-a magyarokhoz köthető, 60,2%-a külföldiekhez. Utóbbiak elsősorban a Hévízi Tradicionális Kúra miatt töltenek el hosszabb időt a városban.

2017. február 16.

Legnépszerűbb gyógyfürdők