Hírek

Uszoda és aquapark épül Pécsett

Csaknem húszmilliárd forintos állami forrásból Pécsett megvalósuló új multifunkcionális sportcsarnok, uszoda, illetve ahhoz kapcsolódó aquapark megépítéséről döntött a baranyai megyeszékhely önkormányzatának közgyűlése.

2017. február 22.

Hírek

Jó évet zárt Hévíz 2016-ban

Ötven országból közel 230 ezer vendég több mint 1.076.000 éjszakát töltött el 2016-ban Hévízen. A vendégéjszakák 39,8%-a magyarokhoz köthető, 60,2%-a külföldiekhez. Utóbbiak elsősorban a Hévízi Tradicionális Kúra miatt töltenek el hosszabb időt a városban.

2017. február 16.

Hírek

Újabb elismerés a gyógyvízre épülő gyógyászati eljárásoknak

Az orvosképzésben és a gyógyászatban szerzett tapasztalatok átadását, illetve közös kutatási projektek indítását is szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet Hévíz önkormányzata és a szentpétervári állami orvosi egyetem képviselője kötött Hévízen.

2017. február 9.

Hírek

„Gerilla grill”, vízisakk és kutyaitató

A Gellért fürdő Dunába ömlő termálvizes csatornája mellett alakítottak ki grillezésre, beszélgetésre, sakkozásra alkalmas köztéri, közösségi teret a Beton kurzus és workshop egyetemi hallgatói.

2017. február 5.

Hírek

Tavasszal adják át a csillaghegyi strandfürdő új fürdőegységét

A több mint hárommilliárd forintos beruházás célja kettős: egyrészt, hogy a tervezett épület a lakosság színvonalasabb kiszolgálását szolgálja wellnessrészleggel, szaunavilággal, „gyerekparadicsommal”, valamint étteremmel. Másrészt, hogy a sportolók részére, elsősorban az utánpótlás céljait szolgálva, nevelésre „otthont nyújtson”.

2017. február 5.

Legnépszerűbb gyógyfürdők