Év szállodája 2016

Hírek

A sárvári Spirit Hotel kapta az Év szállodája 2016 címet

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) által tavaly negyedszer kiírt pályázaton ötcsillagos kategóriában a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa lett az Év szállodája.

2017. március 13.

Akciók

Ingyen fürdőbelépő minden szülinaposnak

Egész évben érvényes a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum akciója: minden 3 és 14 év közötti gyerek ingyen látogathatja a fürdőt a születésnapján. 

2017. március 13.

Programok

Ünnepeljünk gyógyító vizekben!

A Danubius Health Spa Resort szállodák egytől-egyig, Magyarországon, a szlovákiai Pöstyénben, a csehországi Marienbadban és Erdélyben kedvezményekkel és vizes programokkal várják a vendégeket március 22-én a Víz Világnapja alkalmából. 

2017. március 13.

A fürdő mindennapos üzemelését nem befolyásolja a jelenlegi helyzet

Hírek

A makói Hagymatikum Gyógyfürdő biztonságos

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat egyeztetett a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő vezetésével, és konkrét javaslatot tett a munkahelyi kockázat értékelésének felülvizsgálatára. 

2017. március 7.

Programok

Programok a Víz Világnapján

Március 22. a Víz Világnapja. A nemzetközi szlogen ezen a napon: „Szennyvizek? Tiszta vizet!” A Magyar Fürdőszövetség előkészíti az idén megrendezendő Vizes Világbajnokságot, így a Víz Világnapjának magyar témája: FINA Budapest 2017. A fürdők a jeles napon –  esetenként egész héten! – remek programokkal várják az érdeklődőket.

2017. március 6.

Legnépszerűbb gyógyfürdők