Aktuális cikkeink

Akciók

Ingyen fürdőbelépő anyukáknak

Anyák napján az édesanyáknak nem kell fizetni a belépőjegyért, ha gyermeküknek kölyök- vagy diákjegyet vásárolnak a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe. 

2019. április 29.

A fürdő reggel 8-tól este 8 óráig van nyitva. Az akcióban részt vevő jegytípusok: diákjegy (2.290 forint), kölyökjegy (700 forint). 

Ha él a lehetőséggel, jó, ha tudja, hogy az Erzsébet gyógyvíz és az Árpád gyógyvíz egyaránt alkalmasak kopásos és gyulladásos izületi, illetve gerincbetegségek, izomreuma, valamint nőgyógyászati megbetegedések kezelésére. Nemrég további két gyógyvízzel gyarapodott Mórahalom. A Szent László gyógyvíz és a Hunyadi Mátyás gyógyvíz egyaránt jelentős mennyiségű ásványi anyag tartalommal rendelkeznek.

A gyógyfürdőben több mint harmincféle kezelés áll a betegek rendelkezésére. Érvényes betegbiztosítási kártyával rendelkező magyar állampolgárnak háziorvosi, szakorvosi beutaló ellenében ingyenesen biztosítjuk a fürdőben található gyógyszolgáltatások közül a reumatológus szakorvosi vizsgálatot, a fizikoterápia, és a szárazföldi gyógytornakezeléseket.

Bővebb információt ITT talál.

Legnépszerűbb gyógyfürdők